|
|
  |
Приколы, фото, видео юмор ))))))) |
|
 |
|
 |
Энни |
24.2.2008, 17:19
|

Блондинко в камуфляже за рулем праворульной "Газели"

|
Вчера я ехал на работу в метель, туман и гололёд, вдруг мимо пронеслась Тойота, взяла опасный поворот. Пересекая автостраду там, где сплошная полоса, водитель мазалась помадой и тушью красила глаза! Как тут от злости не беситься? Я в гневе бритву уронил (я дома не успел побриться и по дороге щёки брил). Упала бритва в кофе прямо (между колен стоял стакан - мне вкусный кофе варит мама - его я пью в такой туман). Когда предмет тяжёлый падал, крутой горячий кипяток плеснул туда, куда не надо - там третьей степени ожог. И вот от боли я подпрыгнул, и из моей руки другой вдруг выпал телефон мобильный - и снова - в кофе по прямой. Не помню, что там дальше было... Открыл глаза: больница? морг? Теперь ни тачки, ни мобилы... Зато повязка между ног. Весь загипсован под завязку, без гипса только голова. А вот мораль у этой сказки -
У ВСЕХ БЫ БАБ ЗАБРАТЬ ПРАВА!!!
--------------------
Странные вещи творятся в Москве. Сегодня возле ГУМа ко мне подошли некие люди и на плохом русском языке стали мне объяснять, что возить медведя в клетке на броне танка негуманно по отношению к мишке. Интересно, как еще прикажете возить пьяного медведя, чтобы он не вывалился по дороге и не покалечился?
|
|
|
 |
|
 |
Энни |
29.2.2008, 18:52
|

|
Кот Рыжик в полном смятении метался по сугробам, отмораживая свою любвеобильность, и кричал: - Ну и где мля? Где,вашу мать, я спрашиваю, весна? Ну что за страна, а? Где девчонки, подснежники, шебетанье птиц? Хоть воробьев чириканье, хоть ворон драных карканье, где?! Сплошное вранье!!!! А люди слушали кошачий крик,улыбались и думали: - Ишь как орет. Весну чует. Котов не проведешь! C наступающей весной!!!
--------------------
Странные вещи творятся в Москве. Сегодня возле ГУМа ко мне подошли некие люди и на плохом русском языке стали мне объяснять, что возить медведя в клетке на броне танка негуманно по отношению к мишке. Интересно, как еще прикажете возить пьяного медведя, чтобы он не вывалился по дороге и не покалечился?
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
Энни |
7.3.2008, 14:09
|

|
Мои лучшие друзья Латвия - Арвидас Выкидыньш Финляндия - Мойво Саардинен, Нуйво Наххунен Туркмения - братья Фурун и Карбун Кулиевы Киргизия - сестры Альмагель и Норсульфазол Фапсиевы, Чингиз Мамайбатыев Казахстан - Обдолбай Хохотаев Израиль - Аарон Кегельбаум, Марк Тивитюнер Болгария - Хлопко Тканев Чечня - Убиев Мочи Добеевич Корея - Чуть Ли Не, Ким Ням Гав Армения - братья Тигран и Левон Пантерян, Ашот Тер-Мосян, Карен Куклуксклян, Контрагайк Микросян Грузия - Мамука Папулия, Гиви Кунсткамерадзе США - Франклин Кукурузвельт Латинская Америка - Эрнесто Че Репашка Чехия - Гжелка Водкова Литва - Замкомсорга Попинайте Монголия - Чингакча Гукбатыр Украина - Микола Бомболюк, Павло Голобабый Россия - Владимир Ильи Членин, Энцефалев Клещенко Япония - Кабуто Такинадо, Тонука Каноэ, Исиропу Наруки Отсюда - http://eu-shestakov.livejournal.com/185222.html
--------------------
|
|
|
 |
|
 |
udav |
8.3.2008, 20:06
|

Настрелялси Досыти

Из: СССР

|
Весьма интересное видеопособие по завязыванию всяких узлов на галстуках 
--------------------
"Нация, которая отказывается платить за свою безопасность жизнями своих мужчин, страна, где мужчины начинают прятаться за мамкины юбки, справки из психушки и черт знает что еще, вскоре начинает платить сторицей, и уже жизнями не только мужчин, но и женщин, детей, стариков. И если вы настоящие мужчины, то всегда будете против такого размена… "
|
|
|
 |
|
 |
Валерий (обр. 1978 г.) |
9.3.2008, 1:23
|
По Жопс в Гильзах

Из: Россия

|
было на voffka.com "17 мгновений весны по-украински"
Вірити нікому не можна. Навіть собі. Мені - можна.
Він спав глибоко й спокійно, але рівно за 20 хвилин він прокинеться. Це була одна зi звичок, напрацьованих роками.
Ні, нічого, утніть, зі мною можна, з іншими не раджу.
У коханні я - Ейнштейн!
Щирий арієць. Характер стійкий, нордичний. У зв'язках, що гань***** його, помічений не був.
Важко зрозуміти логіку непрофесіоналів.
Не заривайтеся, Штірлице! Не заривайтеся!
Зроду ще Штірлиць не був такий близький до провалу.
Найщасливiші люди - ті, які можуть вільно поводитися з часом, нітрохи не переймаючись наслідками.
Гарний ад'ютант - це як мисливський собака. Для полювання незамінний, а якщо екстер'єр гарний - інші мисливці заздрять.
Дивна властивість моєї пики: усім здається, що мене десь бачили.
А вас, Штірлице, я попрошу залишитися. Ще на одну хвилину.
Ми усі під ковпаком у Мюллера.
- Хайль Гітлер, групенфюрере! - Так буде вам, Штірлиць, і так у вухах дзенькає.
Вірити в наш час не можна нікому, навіть самому собі. Мені - можна.
Ця травичка добре допомагає від нирок. Ви не слабуєте нирками? Шкода.
Я буду грати захист Каро-Канн. Тільки ви мені не заважайте.
Добре б мені стати заступником Гіммлера. Або пробитися у фюрери - хайль Штірлиць!..
Важко стало працювати. Розвелося багато ідіотів, що говорять вiрні слова
Це не дурницi, друзяко Біттнере. Це зовсім не дурниця!
- У вас голова не болить? - Через турботи? - Через тиск.
Вони всі вигадники, наші шефи. Їм можна фантазувати, у них немає конкретної роботи. А давати провідні вказівки може й дресована мавпа в цирку.
Мені краще знати, із чого розпочинати!
- П'ю йод. - А я п'ю горілку. - Ти генерал, тобі вільно пити горілку. А нам де гроші взяти? - Хабарничай. - I потрапиш до твоїх костоломів… Краще я питиму йод. - А я iз задоволенням проміняв би свою горілку на твій йод. - Що, багато роботи? - Поки багато. А незабаром її зовсім не буде.
Якби це було влітку, якби в нас був доберман-пінчер, якби в нас була рукавичка тієї жінки, якби доберман-пінчер відразу взяв слід.
Я люблю мовчунів. У них є чому повчитися. Якщо друг мовчун, так це друг, якщо ворог - так це ворог.
- Я маю коньяк... - Я теж маю коньяк. - Зате ви напевно не маєте салямі. - Я маю салямі. - Виходить, ми з вами харчуємося з однієї годівниці.
Ясність - це одна з форм повного туману.
Що це вас на епітети потягнуло? Розвідник має висловлюватися іменниками й дієсловами: він прийшов, вона зустрілася, він передав.
- Я заплющу очi, а ви мене уперiщете чим-небудь по голові, як Голтофа. - Якщо ви запропонуєте мені зрадити Батьківщині, я це зроблю.
- Штірлиць простує коридором. - Що? - Штірлиць простує коридором. - Яким коридором? - Нашим коридом. Штірлиць простує нашим коридором. - А куди він простує? - Не знаю.
Як там? "Гай-да Пушкін, гай так сучий син"? Гай-да Штірлиць.
Update:
Ну и песни, естественно...
Hе думай про секунди згорда. Прийде час - сам второпаєш, напевно, - Свистять вони, як кулі біля скроні, Миті, миті, миті.
Я прошу, хоч ненадовго, Боле мій, ти полиш мене, Хмарою, сизою хмарою, Ти полинь до рідного будинку, Звідси до рідного будинку.
--------------------
Якщо людина не смiється, вона мабуть хвора, або пiдлюка
|
|
|
 |
|
 |
udav |
18.3.2008, 13:58
|

Настрелялси Досыти

Из: СССР

|
Винни-Пух и все-все-все в современной трактовке Например, Сообщение отредактировал udav - 18.3.2008, 13:59
Эскизы прикрепленных изображений
--------------------
"Нация, которая отказывается платить за свою безопасность жизнями своих мужчин, страна, где мужчины начинают прятаться за мамкины юбки, справки из психушки и черт знает что еще, вскоре начинает платить сторицей, и уже жизнями не только мужчин, но и женщин, детей, стариков. И если вы настоящие мужчины, то всегда будете против такого размена… "
|
|
|
|
  |